Érték és Minőség Nagydíjat® kaptunk

34 pályázó 41 pályázata, köztük Kasza Tamás: Magyar mese - A diák, a királylány, a hegyi tündér és a szőke herceg című könyve, érdemelte ki az Érték és Minőség Nagydíj® Tanúsító Védjegy használatát az Országházban 2022. szeptember 8-án.

Az Érték és Minőség Nagydíj® Tanúsító Védjegy megtestesíti, kifejezi Magyarország elismerését és elkötelezettségét az értékek és a tanúsított minőség iránt!

Olvasd el a bejegyzést!

Köszönöm, hogy érdekel, ki vagyok, és hogy miben tudok neked segíteni!
Engedd meg, hogy bemutatkozzam:

Kasza Tamás vagyok, a bajnokok trénere. Lezárási specialistaként, azonnal használható gyakorlati tudást adok át már több mint 29 éve olyan cégvezetőknek, akik terjeszkedni akarnak, olyan értékesítőknek, akik többet akarnak keresni, és olyan magánszemélyeknek, akik meg akarnak tanulni kiállni magukért.

Ezekben tudok segíteni:

  1. Tanulj meg kiállni magadért!
  2. Tanulj meg eladni és lezárni!
  3. Építsd fel az SQ-d (szellemi hányados, nem IQ és nem EQ !!!), hogy még jobban terjeszkedj!

TV Interjúk velem és VIP ügyfeleimmel: például Markovich Bélával, a Mapei Kft. ügyvezetőjével: https://kaszatamas.hu/kapcsolat/tv-interjuk

Excalibur díjnyertes ügyfeleim videó referenciái: https://kaszatamas.hu/treningek/excalibur-dij

További referenciák és sikertanulmányok: https://kaszatamas.hu/treningek/lezarasi-trening-referenciak

42 könyvet írtam eddig, ha szeretsz olvasni van 3 db díjtalanul letölthető könyvem itt: Könyvletöltés


Az Érték és Minőség Nagydíj®

Az Érték és Minőség Nagydíj® Tanúsító Védjegy mérce és egyben útmutató, mellyel olyan márkát építünk, amelyik valós értéket hordoz. Népszerűsíti hazánk és a Kárpát-régió legfontosabb kincsét, annak a szürkeállománynak a teljesítményét, amely alkalmas gazdasági sikerek megvalósítására. Széchenyi István óta tudjuk: „A tudományos emberfő mennyisége a nemzet igazi hatalma”.

ertek-es-minoseg-nagydijak-2022

Az Érték és Minőség Nagydíj® Pályázat kitüntetéseit a Gazdaság Ünnepén, az Országház Főrendiházi üléstermében adták át 2022. szeptember 8-án. Az ünnepségen beszédet mondott és a kitüntetéseket átadta: Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, és Farkas Sándor, az Agrárminisztérium miniszterhelyettese.

ertek-es-minoseg-dijatadas-2022

A fényképet készítette: Botka Zoltán fotóművész www.botkazoltan.hu

Kasza Tamásnak a díjat Farkas Sándor úr, az Agrárminisztérium miniszterhelyettese adta át.

ertek-es-minoseg-dijazottak-2022

A 34 pályázó, akik kiérdemelték az Érték és Minőség Nagydíj® Tanúsító Védjegy használatát az Országházban 2022. szeptember 8-án.

ertek-es-minoseg-dijatadas-kasza-team-2022

A Kasza team tagjai, akik jelen voltak az Érték és Minőség Nagydíj® átadási ünnepségén az Országházban 2022. szeptember 8-án.

A nyertes pályamű, amit ingyenesen le is tölthetsz:

ertek-es-minoseg-palyazat

A letöltési lehetőséget eléred a jobb oldali oldalsávban vagy a bejegyzés végén, lejjebb.

További képek a díjátadóról elérhetők az alábbi képekre kattintva:

kasza-tamas


kasza-tamas2

A Magyar mese c. könyv leírása

A Magyar mese c. könyv a magyar mesemondó kultúrát, és egyben egy évezredek óta sikeres gyereknevelés módszert megörökítő, szülőknek – mesemondó célból – íródott, hiánypótló mű, ahol 136 oldalnyi izgalmas, egybefüggő kalandok során a legalapvetőbb emberi értékeket, és az élet során használatos kulcsfontosságú eszközökre tanítjuk a jövő nemzedékét.

A tanulás talán az egyik legfontosabb tevékenysége az életnek. Édes Istenem, hány szülő próbálja ezt megértetni a gyerekével…

De száraz tényeket, adatokat megérteni gyakran nem könnyű, nemhogy élvezetes. Viszont egy izgalmas történet nemcsak szórakoztató, de nagyon tanulságos tud lenni.

Biztos mindannyiunkkal előfordult már, hogy egy izgalmas történt csattanója erkölcsi, morális értelemben gyakorolt nagy hatást a gondolkodásunkra, világnézetünkre, és még talán ma is emlékszünk az „ott tanultakra”.

Ez a mesemondás hatalma.

És hogyan is tudna egy szülő jobban gondoskodni a gyermeke jövőjéről, mint azáltal, hogy már a gyermeke korai (és talán legfontosabb) életszakaszában megtanítja a legfontosabb emberi értékekre?

A legkönnyebben mesékkel lehet valakit tanítani.

Erre számos példát láthatunk az emberiség történelmében.

De nem kell világviszonylatban gondolkodnunk.

A magyar kultúrának mindig is szerves része volt a mesemondás. Sajnos azonban a magyar mesék kultúrája kiveszőben van.

Pedig mennyi értékes információt hordoznak az egykori magyar népmesék?

A boldogság elérése, méltányosság, igazságosság, célok elérése, kitartás, csapatmunka… Ezek mind olyan értékek, amire egy embernek szüksége lesz az élete során.

Gyerekkorom legboldogabb estéi voltak, amikor nagypapám téli estéken mesélt nekem. Tizenhét könyv megírása után arra adtam a fejem, hogy mesét írjak. Egy igazi magyar mesét, mert a mai kor gyerekei nem feltétlenül ismerik nemzeti kincseinket. Mesét olyan formában átadva, ami az akciódús komputerprogramokon felnövő fiatalokat is leköti. Olvasás közben pedig észrevétlenül megismerik értékeinket. A magyar mesék a halhatatlanság és a boldogság kereséséről szólnak. Kiutat keresve a boldogtalanság világából a boldogságba.” - Kasza Tamás.

A mai „nemzetközi mesekínálat” más értékrendet követ, talán az erőszak irányába. A régi mesék – tanulságos gondolatokkal – pedig egyre nehezebben elérhetőek. Egyrészt a legtöbb nem igazán hosszú, nem összefüggő, nem rendszerezett, és diribdarabban érhetőek el.

Másrészt nyelvezetét, formáját tekintve nem igazán felelnek meg a mai kor elvárásainak.

ebook_magyar_mese_soft

Egy olyan modern, magyar mesekönyv, ami egyszerre tartalmazza az emberi értékeket úgy, hogy ezt fogyasztható és a mai gyerekek számára is elfogadható köntösben teszi, mind kulturális, mind oktatási szempontból kimagasló értékkel bírna. A Magyar mese c. könyv a diák, a királylány, a hegyi tündér és a szőke herceg kalandjait taglalja 136 oldalban, mely kalandok során a gyerek olyan kulcsfontosságú adatokat fog megtanulni, aminek a révén képes lesz jól élni majd az életét.

A számítógépes játékok és rajzfilmek túl sok energiát visznek el, és egy álomvilágot építhetnek fel, ami megzavarhatja a fejlődést, ezért a könyv szülőknek és gyerekeknek is egyformán íródott mesemondás formájában útmutatás céljából.

A mesekönyv annak a korosztálynak íródott, akinek a fejlődését érdemes segíteni, mivel ilyenkor a leginkább nyitottak, és ilyenkor tehetünk legtöbbet a jövőjükért.

Csak néhány ízelítő a könyv legfontosabb tanításaiból:

  1. A tanulás fontossága
  2. Miért fontos tervezni, célokat kitűzni
  3. Sokkal jobb segíteni, mint ártani
  4. Meg kell tanulni együtt harcolni. Egy közös célért
  5. Igazi barátság és annak értéke
  6. Ha összefogunk, akkor legyőzhetetlenek vagyunk
  7. Kis lépésekkel el lehet érni bármit
  8. Az elvhűség és a rendszeretet fontosabb a pénznél, a kényelemnél, de még az életnél is
  9. Tisztelet az idősebbekkel szemben és egymás iránt.

A könyv lényegében a célok eléréséről, a vezetésről, a csapatmunkáról szól, miszerint, ha az ember kitűz célokat, és össze tud fogni másokkal annak elérése érdekében, akkor megvalósíthatja álmait. És mindezt a gyerekek számára is élvezetes, kívánatos és érthető módon mondja el.

A könyv első kiadása 2017-ben jelent meg, és mindjárt a könyvbemutató rendezvényen el is fogyott néhány ezer példányban. A könyv létrehozásával az élményen kívül a tanítás, az oktatás, a társadalmi felelősségvállalás volt a cél, és ezért döntött Kasza Tamás úgy, hogy ez a könyv fontos. És ezért 2019 február 13. óta a nyomtatott könyvet teljesen ingyenesen letölthető közkinccsé tettük, hogy senkinek ne okozzon anyagi terhet, akit érdekel a Magyar mese. A járvány zivataros időszaka pedig igazolta is, hogy ez a döntés egy helyes lépés volt.

A könyv nyomtatott és online formája ötvözi az egyetemes igényeket, és ebben a formában minden érdeklődést ki tudunk elégíteni.

A Magyar mese, ez a minden tekintetben különleges, egyedülálló mesekönyv, több ezer példányban jelent meg mind nyomtatott, mind pedig digitális formában már napjainkig.

A mesekönyvek a világ minden táján népszerűek, így ez a könyv is méltán számíthat további érdeklődésre.

Az Érték és Minőség Nagydíj® átadása

A Magyar mese c. könyv 136 oldal egybefüggő mese: rendszerezett, tudatosan felépített, az életben használható tudás elfogadható, egyszerű közvetítése. Az izgalmas kalandok egymás-utánisága során látható a főhős karakterfejlődése, tanulási fázisai, amivel nagyon könnyen azonosulni tud a mesehallgató/olvasó, és mivel mindez a kor elvárásainak megfelelő formába van öntve, kiválóan alkalmas korai gyereknevelési feladatok ellátásra.

Letöltöm...


Gyere el a következő Online VIP képzésre!

Levetítjük a díjátadót a keddi (2022. szeptember 13-i) Online VIP képzésen is, és elmondom, hogy miért fontos egy ilyen díj.

Jelentkezz most!

Megyek...


1. A korábbi Kasza napi anyagokat itt éred el:

Kasza napi anyagok


2. Gyere a vezetői kommunikációs képzésre!

www.nemszamit.hu

  1. szeptember 9.

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller Érték és Minőség Nagydíjas® Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: