A Megújulás Mestere könyv rendelhető PDF-ben.

A Megújulás Mestere könyv még rendelhető a készlet erejéig nyomtatott formában is.

A Megújulás Mestere könyv

A Megújulás Mestere

ELŐSZÓ

MIÉRT ÚJULJ MEG?

MIÉRT AKARJ MEGÚJULNI?

Sikeressé válni elég nehéz, de az maradni még nehezebb. Láttunk zenekarokat, cégeket felemelkedni, aztán eltűnni. Azok a színészek és zenekarok tudtak felépíteni több évtizeden átívelő karriert, akik mindig meg tudtak újulni. Ez a könyv erről fog szólni.

Tippeket fogsz kapni arra vonatkozólag, hogyan kezdd újra! Hogyan állj fel és kezdj neki megint. De a megújulás nem csak azt jelenti, hogy megint elérsz oda, ahol voltál. Hanem sikerül elérned egy más működési formát, egy magasabb létezési állapotot, amiben új távlatok nyílnak meg. Nagyobb lesz a hatóköröd és a tudásod. A világ változik, egyesek szerint 700 szakma fog megszűnni a digitalizálódás hatására pár éven belül.

Ami már nem működik vagy gyengén működik, azt át kell alakítani és működőképessé formálni. Fejlődnöd kell, tanulnod, és egy jobb önmagaddá kell válnod!

A tavasz is ilyen. A természet megújul, újrakezdődik az élet.

A könyv sok példát fog neked adni, amik remélhetőleg feltöltenek erővel. Nem hosszú ez a könyv, mert csak a lényeg van benne. De többször is végigcsinálhatod a gyakorlataival együtt.

Ha még nem találtad meg azt a munkát, amit szívesen csinálsz, amiben nem fáradsz el, akkor itt az ideje. Az élet túl rövid ahhoz, hogy szenvedj.

Sokan mentek ki külföldre végső elkeseredésükben, ott hagytak mindent és mindenkit, és valahol máshol valami egészen mást kezdtek csinálni, ami azelőtt az eszükbe se jutott volna. Sokan válnak el, és keresik az igazit, de úgy tűnik, az csak nem jön. Ne aggódj, van megoldás!

L. Ron Hubbard az Út a Boldogsághoz című könyvében ezt írta:

„Nincs élő ember, aki ne tudna újrakezdeni.”

L. Ron Hubbard

Az egyéni ember szintjén a megújulás néha csak azt jelenti, hogy újrakezdeni. Az ember néha padlót fog. Elmegy a kedve az élettől, és nincs ereje. Úgy tűnik, megszűnik minden remény, hogy lehet jobb egyszer. Kirúgják. Szakít vele élete szerelme. Egy jó munkatársa elárulja, otthagyja, és megcsinálja a konkurenciát. Az embert hátba döfi az, akiről sose hitte volna. Egy szeretett személy túl korán hal meg.

A könyv főleg a karrierre és a párkapcsolatra fókuszál. Nem biztos, hogy segíteni tud neked abban, hogy nagy traumákon túltedd magad, de az elmúlt 26 évben rengeteg embernek segítettem, hogy talpra álljon egy olyan pofon után, amin nem tudta túltenni magát. Vagy túltette, de elvesztette a lendületét és a lelkesedését az élet felé. Több barátomnak segítettem szakítások után újra magára találni. Több ügyfelemnek segítettem felállni a csődből, ledolgozva súlyos mínuszokat. 26 évnyi life coaching (élet edző) tapasztalatom van ebben a könyvben L. Ron Hubbard válogatott idézeteivel.

L. Ron Hubbardtól egy jó tanács:

„Soha ne bánkódj a tegnapon. Életed ma éled, és a holnapod rajtad áll.”

L. Ron Hubbard

Most van időd végig csinálni ezt a programot az otthonodból!

A Megujulás Mestere PDF

Rendeld meg most a könyv PDF változatát 5.000 Ft-ért!

Ha pedig jobban szeretsz nyomtatott könyvet olvasni, akkor rendeld meg a könyvet 10.000 Ft-ért.

© Négy Évszak Training Kft. Minden jog fenntartva.
Hálás köszönet illeti az L. Ron Hubbard Libraryt, amiért engedélyezte, hogy részleteket közöljünk L. Ron Hubbard szerzői joggal védett műveiből.
HUBBARD egy védjegy, amelyet licencszerződés alapján használunk. IA # 20040703INT


Használd ki a kedvezményeket!

Amennyiben nem mersz rendelni, javaslom, hogy jelentkezz a díjmentes (ingyenes) egésznapos online tréningre.