Kasza Tamás: Magyar Mese

 

Töltsd le most!

Kasza Tamás: Magyar Mese

A diák, a királylány, a hegyi tündér és a szőke herceg

Miért írtam mesét?

Mert úgy éreztem erre van szüksége a fiataloknak! A mesék mögött sokkal több van, mint gondolnánk!

Gyerekkorom legboldogabb estéi voltak, amikor nagypapám téli estéken mesélt nekem. Tizenhét könyv megírása után arra adtam a fejem, hogy mesét írjak. Egy igazi magyar mesét, mert a mai kor gyerekei nem feltétlen ismerik nemzeti kincseinket. Olyan formában átadva, ami az akciódús komputerprogramokon felnövő fiatalokat is leköti. Olvasás közben pedig észrevétlenül megismerik értékeinket. A magyar mesék a halhatatlanság és boldogság kereséséről szólnak. Kiutat keresve a boldogtalanság világából a boldogságba.

Töltsd le ezt a könyvet, és szerezz örömet a gyermekeidnek!

 


 

Érték és Minőség Nagydíjat® kaptunk

34 pályázó 41 pályázata, köztük Kasza Tamás: Magyar mese - A diák, a királylány, a hegyi tündér és a szőke herceg című könyve, érdemelte ki az Érték és Minőség Nagydíj® Tanúsító Védjegy használatát az Országházban 2022. szeptember 8-án.

Az Érték és Minőség Nagydíj® Tanúsító Védjegy megtestesíti, kifejezi Magyarország elismerését és elkötelezettségét az értékek és a tanúsított minőség iránt!

ertek-es-minoseg-dijatadas-2022

A fényképet készítette: Botka Zoltán fotóművész www.botkazoltan.hu

Kasza Tamásnak a díjat Farkas Sándor úr, az Agrárminisztérium miniszterhelyettese adta át. További fotók és videó a díjátadásról elérhető itt a blogon.


Töltsd le most!


Mit tanulhatsz a mese hősöktől?

Hogyan érd el a céljaidat?

Mi történt azóta, hogy megírtam és kiadtam ezt a mesét?

Több ügyfelem jelezte vissza, hogy a könyv mindent vitt. Minden este abból kell felolvasniuk a gyereküknek, legyen az fiú vagy lány.

A könyv a csapatépítésről és a vezetésről szól! Ha vannak céljaid, és ennek a célnak az elérésére össze tudsz rakni egy csapatot, akkor szabad lehetsz. A Lezárás + Kommunikáció + Vezetés megtanulása a titkos kulcsa ennek a folyamatnak.

Mivel a Mesével elértem a célomat, 2000 példányban elfogyott, sőt kb. 500 db-ot el is ajándékoztunk belőle hátrányos helyzetű gyerekeknek, ezért 2019. február 13-tól ingyenessé tettem PDF-ben, hogy mindenkihez eljuthasson!

És miért éppen február 13-tól lett ingyenesen elérhető ez a könyv?

Sokan nem tudják, de a Magyar Mese egy szerelmes történet, amit a feleségemnek írtam. A következő nap, február 14-én Valentin nap volt: és ezt a könyvet ajándéknak szántam, ajándékozd meg ezzel a könyvvel Te is a szerelmedet! (Nem kell a következő Valentin napig várnod, most a következő percben is letöltheted.)

Íme nyolc adat a könyvből, csak hogy lásd milyen értékeket fog megtanulni egy gyerek, hogy képes legyen majd jól élni az életét:

1. A Diákban annyira benne maradt a tegnapi képzés, hogy öntudatlanul követte a lányt, és fordulásból levágta a sárkány bal szárnyát. Együttesük az éles bevetés közben is kialakult. Túljutottak a kezdeti idegességen, meglepetésen és félelmen.

2. A napot ezután tervezéssel töltötték.

3. Azóta azt mondja, hogy sokkal jobb segíteni, mint ártani.

4. Meg kell tanulnotok együtt harcolni. Egy célért.

5. Az igaz barátság megszületett. Egy célért dobogott két szív.

6. ...most megtapasztalta, hogyha egységben összefognak, és pontosan betartják a harc szabályait, akkor ők ketten legyőzhetetlenek.

7. Kis lépésekkel el lehet érni bármit.

8. De a szabadság fontosabb a pénznél, kényelemnél, és még az életénél is.


Kérlek, küldd el ennek az oldalnak a linkjét minden kb. 8-13 év közötti gyerekes szülőnek, akit ismersz, és akit arra érdemesnek gondolsz, mert a számítógépes játékok, és a jelenlegi rajzfilmek nem feltétlen a jó irányba viszik a gyereket!

A 136 oldalas mesémet itt tudod letölteni, amit nem csak gyerekeknek írtam a jó és a gonosz örök harcáról.

A mese nagyon mély. A régi magyar vallás minden elemét megtalálod benne.

A Magyar Mese című könyvemnek, a mese jelentősége miatt, saját weboldala is van, ahol további információt, képeket találsz a könyvről, valamit ott is van letöltési lehetőség.

www.magyarmese.hu


Töltsd le most!


Kasza Tamás

A bajnokok trénere. Lezárási specialista. Bestseller, Érték és Minőség Nagydíjas® író. Nemzetközi tréner. Előadóművész.

Tanult Németországban, Amerikában, a Karib-szigeteken, Dél-Afrikában, Angliában és Koppenhágában.

Azonnal használható gyakorlati tudást ad át már több mint 28 éve olyan cégvezetőknek, akik eladnak, olyan értékesítőknek, akik többet akarnak keresni, és olyan magánszemélyeknek, akik meg akarnak tanulni kiállni magukért.

Bebizonyította, hogy az értékesítés kulcsa a lezárás, és sikerült olyan dolgokra rájönnie a lezárással kapcsolatban, amivel világfelfedezést tett.

Megváltoztatta nem csak a magyar értékesítői kultúrát, hanem a közép-kelet-európait is, sőt az orosz piacon is nagy változásokat okozott.

Sok cég vezetője köszönheti neki bevételeinek drasztikus emelkedését.

2007-ben végre hajlandó volt kiállni a nyilvánosság elé. Az éves hallgatói létszáma még abban az évben 500-ról 3500-ra emelkedett. Az elmúlt huszonnyolc év alatt öt földrészen húsz nemzetből nyolcvankilencezer hallgatója volt.

Ennek köszönhetően rendszeresen szerepel meghívott szakértőként médiában. Az Üzlet és Siker magazin vezércikket írt róla. Nacsa Olivér elnevezte LeRázási Specialistának.

Ulan Ude-től Los Angeles-ig ad elő. A Karibi térségben szervezett Game Changer nevű konferencia vendégelőadója.

Tréningjein támogató közeg alakul ki. Már a kapcsolatok miatt megéri eljönni, amelyek a résztvevők jövőjét jó irányba befolyásolhatják.

Az első magyar tréner, aki több külföldi országban is sikeres franchise-t működtet egyre nagyobb eredményekkel.

Szlovéniában, Csehországban és Szlovákiában, Bulgáriában és Oroszországban emberek ezrei ismerik Kasza Tamás nevét.

43 könyv szerzője. Köztük egy mese, három sci-fi és egy fantasy-é, és egy regényé, amit forgatókönyvben is megírt. Másik 36 könyvét vezetésről, értékesítési lezárásról és személyiségfejlődésről írta. Könyveit szlovák, román, bolgár és orosz nyelvre fordították le. 76.000 példányban keltek el.

Írj Kasza Tamásnak, ha siekred volt a könyvnek köszönhetően, vagy ha kérdésed van: info@kaszatamas.hu


A könyvet letöltheted most!

Töltsd ki az adatokat, és már küldöm is emailben a könyvet neked!

Töltsd le most!


© 2017 Kasza Tamás. Minden jog fenntartva.

KÖZLEMÉNY AZ INGYENES PDF EBOOK SZERZŐI JOGAIHOZ

Ez az év a valaha volt legjobb évünk lett, azon kívül, hogy több millió forintot adományoztunk jótékony célokra, idén is tovább tartottuk az ingyenes lezárási képzést.

De ez még mindig nem elég!

Mivel látjuk, hogy ma minden magyar értékesítőnek, cégvezetőnek, és hálózatépítőnek nehezebben megy, mint eddig bármikor, ezért szeretnénk segíteni mindenkinek, hogy ehhez a könyvhöz könnyebben hozzájusson!

Hiszem azt, hogy Magyarországon az emberek szabadságharcosok legbelül! A könyv emlékezteti őket arra az örökségre, aminek nem szabad hátat fordítani. Az emberi jogok a magyarokra is érvényesek. Remélem ez a könyv hozzájárul egy szebb és élhetőbb jövőhöz.

A könyv pdf-je ingyenes lett. Változatlan formában továbbadva ingyenes, de a jogait fenntartjuk.

Fordítása nem megengedett!!!

Fizetős tréningek tartása belőle nem megengedett!!!

Ha valaki ki akarja adni idegen országban, akkor lépjen kapcsolatba velem a részletekért: info@kaszatamas.hu

Kasza Tamás több könyve is letölthető, illetve itt, ezen a weboldalon megrendelhető. Nézz körbe a menüpontokon.

Kasza Tamás: Magyar Mese

Töltsd le Kasza Tamás: Magyar Mese c. könyvét

az e-mail címedért és a hírlevélküldésért cserébe!

@

Olyan e-mail címet adj meg, ami stabilan működik, mert e-mailben fogod megkapni a kért könyvet!

Olvasd el a könyvet, és gyere a következő Kasza napra!

A Kasza Napról

2008-ban Kasza Tamás, Lezárási Specialista elindította Magyarország legnagyobb értékesítési mozgalmát: A Kasza Napokat! Az eredeti elképzelés az volt, hogy háromhavonta rendezzen egy olyan konferenciát a szakmabelieknek, ami felfrissülést is nyújt és lehetővé teszi az értékes információk cseréjét. Mára már több, mint tizenegyezer embert vett részt ezen, és többségük állítja, hogy most értette meg az értékesítés lényegét: a LEZÁRÁST! 2004 óta vége az értékesítésnek, csak a lezárás működik! Ha nem veszed át az új módszereket, akkor lemaradsz. A következő Kasza Napon, mindig a legégetőbb témáról beszélünk. Értsd meg, használd és csináld jól! Évente négy Kasza Nap van, minden negyedév utolsó hónapjának első szerdáján.

Következő Kasza Nap

A Kasza napra négy jegyfajtából választhatsz (az alapjegy csak 5.000 Ft, és egy könyvet is kapsz a jegy mellé), és mindegyik számos extrát tartalmaz, plusz vehetsz kedvezményes csoportos jegyet is, ha a csoportod 20 főnél nagyobb létszámú.
Kattints a fenti gombra és a Kasza nap oldalán tájékozódhatsz az aktuális jegyárakról!

Ha nem tudod, hogy mi lenne a következő lépésed:

Hívd ezt a számot 10:00-17:00 között:
+36(70) 677 0881
<strong>Ügyfélszolgálat: munkanapokon 10:00 - 17:00</strong>
Ügyfélszolgálat: munkanapokon 10:00 - 17:00

ugyfelszolgalat@kaszatamas.hu

+36(70) 677 0881 (kivéve, amikor előadást vagy tréningeket tartunk)
Kasza Team ügyfélszolgálati asszisztens
Lencsés Luca