A lezárás 55 törvénye

"A lezárás arról szól, hogyan kezeled az ügyfél halogatását profi kifogáskezeléssel és zárókérdésekkel. De ehhez értened kell, hogy miképp kell az ügyfelet olyan helyzetbe hozni, hogy legyen egy olyan kifogása, amire rá tudsz zárni."

Kasza Tamás
A bajnokok trénere. Lezárási specialista. Bestseller író. Nemzetközi tréner. Előadóművész.

A könyv nyomtatott formában elfogyott, már csak PDF formában rendelhető 10.000 Ft-ért.

A lezárás 55 törvénye

Részlet a könyvből:

Bevezetés: Kell egy értékesítési forgatókönyv!

Ha fejben nem tudod előre lejátszani az egész találkozót, telefonbeszélgetést, vagy chatelést, akkor nem leszel sikeres.

Nem feltétlenül azért halogat az ügyfél, mert várni akar, hanem mert valamit előtte elrontottál. Ha nem tudod mit, akkor kicsit zavart leszel, hogy most mit tegyél. Ha megvetted ezt a könyvet, akkor Te legalább elismered, hogy van mit tanulnod a lezárásról. Te még nem adtad fel. Ebben a könyvben pedig leírok egy olyan rendszert, ami igazából az egyetlen rendszer, ami nekem működött az elmúlt huszonöt évben. A könyv végére remélem, látni fogod, hogy miért nem voltál képes eddig annyit, és úgy lezárni, ahogy akartál volna.

Meg fogod tanulni a meggyőzés művészetét, hogy önbizalommal tudd kezelni a kifogásokat. Ha megtanulod, hogyan kezelj bármilyen ügyfélreakciót, akkor a magabiztosságod olyan szintre megy, hogy a jelenléted érezhető lesz. Határozottan fogod vezetni a tárgyalás ívét, és képben leszel, mikor mi történik. Ha ezt eléred, akkor onnantól képes leszel kezelni az ügyfeleket.


Ez a könyv el tud téged indítani azon az úton, amin mindig is haladni akartál, hogy elegendő pénzt tudj keresni a céljaid megvalósításához.

Rendeld meg most!