Az értékesítés mestere

 

 

Töltsd le most!

Andrej Szizov és Jim Mathers:

Az értékesítés mestere

Avagy a HIDEGHÁBORÚ vége az értékesítő és a vásárló között

Nagyon köszönjük Andrej Szizovnak és Jim Mathersnek, hogy könyvükkel önzetlenül hozzájárulnak Magyarország értékesítőinek képzéséhez.

Miért töltsd le ezt a könyvet?

Ezt a könyvet minden értékesítőnek ajánljuk ezen a bolygón, nemtől, fajtól, vallási hovatartozástól és politikai nézettől függetlenül.

Az értékesítők létfontosságúak a Föld minden virágzó gazdasága számára. Közel nyolc millárd emberben van valami közös: árukat vesznek és eladnak − vizet, élelmet, babot, kávét, sót, számítógépet, telefont, stb., az év minden napján.

A könnyebb kommunikáció és az alapvető fogalmak gyors megértése kedvéért, ebben a könyvben az „értékesítő” kifejezést minden nőre és férfira használjuk, aki árut vagy szolgáltatást értékesít.

Kevéssé foglalkozunk azzal, hogy politikailag korrektek legyünk. Inkább azzal foglalkozunk, hogy HATÉKONY ÉS GAZDAG értékesítési szakembereket hozzunk létre!


A szerzőkről

Két korábbi hidegháborús ellenség, békében és egyetértésben összefog, hogy egy másfajta hidegháborút oldjon meg: a hidegháborút az ügyfelek és az értékesítők között.

Könyvük ötvenöt egyszerű és könnyen érthető tanácsot ad közre, hogy bárki, – nem számít, mekkora tapasztalattal rendelkezik az értékesítés terén, – boldogabb, egészségesebb és gazdagabb értékesítővé váljon.

Ők egykor ellenségek voltak, világok választották el őket, különböző nyelveket beszéltek, de mindkettőjük pontosan ugyanazokra a következtetésekre jutottak, amikor leszerelésük után az értékesítésbe vettették bele magukat.

ANDREJ SZIZOV

Az orosz üzleti tréner és szerző. Andrej 1985 tavaszán egy orosz tenger alattjáró-elhárító korvetten üzemeltette a fegyverzetet főhadnagyként. Az ő dolga volt elbánni a túl merész amerikai tengeralattjárókkal. 1985-ben Jimre vadászott!

JIM MATHERS

Amerikai üzletember és értékesítési tréner. Jim 1983-tól 1988-ig amerikai atommeghajtású tengeralattjárókat vezetett. 1985 tavaszán Jim az Északi-tengeren orosz rakétahordozó tengeralattjárókra vadászott. 2011 májusában derült csak ki, hogy Andrej és Jim 1985-ben egymásra vadásztak. Miután Jim leszerelt, a következő huszonöt évét annak szentelte, hogy értékesítőket képezzen. Jelenleg Jim az egyik legsikeresebb energia-értékesítő és tanácsadócég tulajdonosa Észak-Amerikában.

A könyv egyik szerzőjét, Jim Matherst, már személyesen is megismerhették azok az olvasók, akik ott voltak a 37. Kasza napon. Akik még nem találkoztak vele, itt van néhány videó, ahol Jim beszél a közelgő Kasza napról:

 

 

 


Jogi információk a magyar kiadáshoz

Admiral Kiadó
1315 Cleveland Street, Clearwater, FL 33755 USA
© 2015-2020 Jim Mathers és Andrej Szizov.
Minden jog fenntartva.

A jelen kiadvány egyetlen része sem másolható és sokszorosítható, nem tárolható visszakeresési rendszerben, valamint nem továbbítható semmilyen formában vagy bármilyen módon a szerzők vagy az Admiral Kiadó képviselői írásos engedélye nélkül, kivéve a törvény által ezt kifejezetten megengedett módon, a megfelelő reprográfiai szervezetek feltételeinek betartásával. A fentiek körén kívül eső sokszorosítással és másolással kapcsolatos kérdéseket az Admiral Kiadó Jogi Osztálynak kell címezni, a 1315 Cleveland Street Clearwater, FL 33755, USA címen.

Hálás köszönet illeti az L. Ron Hubbard Libraryt, amiért engedélyezte egy részlet felhasználását L. Ron Hubbard szerzői joggal védett munkáiból. HUBBARD egy védjegy, amelyet licenszszerződés alapján használunk. IA# 15052502INTR-HUN

A magyar kiadást és a díjmentes online pdf-t az Admiral Kiadó engedélyével előkészítette és kiadta:
Négy Évszak Training Kft.
Cím: 7054 Tengelic, Óvoda utca 9.
www.kaszatamas.hu
Felelős vezető: Kasza Tamás
Fordította: Szczaurski Eszter
Lektorálta, és az eredetivel összevetette: Kalmár Ibolya
Szakmailag ellenőrizte: Kasza Tamás


A könyvet letöltheted most!

Andrej Szizov és Jim Mathers: Az értékesítés mestere - ingyenesen letölthető könyv

Töltsd ki az adatokat, és már küldöm is emailben a könyvet neked!

Töltsd le most!


Andrej Szizov és Jim Mathers: Az értékesítés mestere

Töltsd le Andrej Szizov és Jim Mathers: Az értékesítés mestere c. könyvét

az e-mail címedért és a hírlevélküldésért cserébe!

@

Olyan e-mail címet adj meg, ami stabilan működik, mert e-mailben fogod megkapni a kért könyvet!

Olvasd el a könyvet, és gyere a következő Kasza napra!

A Kasza Napról

2008-ban Kasza Tamás, Lezárási Specialista elindította Magyarország legnagyobb értékesítési mozgalmát: A Kasza Napokat! Az eredeti elképzelés az volt, hogy háromhavonta rendezzen egy olyan konferenciát a szakmabelieknek, ami felfrissülést is nyújt és lehetővé teszi az értékes információk cseréjét. Mára már több, mint tizenegyezer embert vett részt ezen, és többségük állítja, hogy most értette meg az értékesítés lényegét: a LEZÁRÁST! 2004 óta vége az értékesítésnek, csak a lezárás működik! Ha nem veszed át az új módszereket, akkor lemaradsz. A következő Kasza Napon, mindig a legégetőbb témáról beszélünk. Értsd meg, használd és csináld jól! Évente négy Kasza Nap van, minden negyedév utolsó hónapjának első szerdáján.

Következő Kasza Nap

A Kasza napra négy jegyfajtából választhatsz (az alapjegy csak 5.000 Ft, és egy könyvet is kapsz a jegy mellé), és mindegyik számos extrát tartalmaz, plusz vehetsz kedvezményes csoportos jegyet is, ha a csoportod 20 főnél nagyobb létszámú.
Kattints a fenti gombra és a Kasza nap oldalán tájékozódhatsz az aktuális jegyárakról!

Ha nem tudod, hogy mi lenne a következő lépésed:

Hívd ezt a számot 10:00-17:00 között:
+36(70) 677 0881
<strong>Ügyfélszolgálat: munkanapokon 10:00 - 17:00</strong>
Ügyfélszolgálat: munkanapokon 10:00 - 17:00

ugyfelszolgalat@kaszatamas.hu

+36(70) 677 0881 (kivéve, amikor előadást vagy tréningeket tartunk)
Kasza Team ügyfélszolgálati asszisztens
Lencsés Luca