Részlet a 49. Kasza nap előadásaiból

Az értékteremtés művészete

Az értékteremtés művészete

"Ezt a könyvet abból a célból írtam, hogy többek között választ adjak ezekre a kérdésekre: Hogyan kommunikáljam az értékeimet? A saját személyes tevékenységemben hogyan tudok hatékonyabban, gyorsabban értéket teremteni? A könyv tartalmaz még 30 gyakorlati szabályt is, amit érdemes betartani, ha több pénzt akarsz keresni."

Kasza Tamás
A bajnokok trénere. Lezárási specialista. Bestseller író. Nemzetközi tréner. Előadóművész.

Az értékteremtés művészete - könyv

A könyv nyomtatott formában elfogyott, még PDF-ben 5.000 Ft-ért rendelhető.

Az értékteremtés művészete

Részlet a könyvből:

Bevezetés

A legtöbb ügyfelünk azt érzi, hogy nem tudja megkapni hírnévben, pozícióban vagy pénzben azt az értéket, amit másoknak ad. Legtöbbjük ingyen segít másoknak, és azt érzi, hogy nem kapja vissza ezt sem figyelmességben, sem szívességekben, sem pénzben.

Sokan nem tudnak megfelelő óradíjat, napi díjat, vagy havi fizetést kialkudni. Sok vállalkozó mínuszosan hoz ki szerződéseket vagy nullásan. Nem tudnak elérni igazán jó megállapodásokat.

Ez a könyv elsősorban nekik akar segíteni. De bárki ötleteket meríthet belőle, aki szeretné, ha jobban megbecsülnék, többet keresne, vagy azt szeretné, ha vezetőként egy igazi csapat kövesse őt.

A könyv választ fog adni ezekre a kérdésekre:

1. Hogyan kommunikáljam az értékeimet?

Sok ügyfél tudása, szakértelme nem derül ki, mert nem tudják érzékeltetni a környezetükkel az igazi értékeiket.

Sok kommunikációs szabályt meg fogok osztani veled ebben a könyvben. Miket csinálj, miket ne csinálj. Miket mondj, és miket ne mondj. Hogyan viselkedj úgy, hogy azt érezzék rólad, hogy igazi nagyágyú vagy, és amit képviselsz az tényleg értékes.

2. A saját személyes tevékenységemben hogyan tudok hatékonyabban, gyorsabban értéket teremteni?

Sok nézőpontot fogsz kapni, amik segíteni fognak abban, hogy komolyabban vegyenek.

Erről nagyon sokat lehet írni, és nagyon sokat lehet beszélni. Sokáig tartott, mire eldöntöttem, hogyan álljak neki ennek a feladatnak. Nagyon érdekes az a helyzet is, amit átéltünk az elmúlt hetekben, hónapokban. A könyv részben azért íródott, ha megint hasonló helyzet keletkezik, akkor azt a helyzetet jobban tudd átvészelni.

A karantén alatt rengeteg konzultációt végeztem. Ez azért érdekes, mert már jó 14 éve nem nagyon konzultáltam, hanem csak oktattam, vagy előadásokat tartottam. Most valós adataim vannak arról, hogy Magyarországon mit szúrnak el az emberek. Mit csinálnak jól, és mit rontanak el rendre a kommunikációjukban. Ebbe a könyvbe ezeket a 2020-as tapasztalatokat írtam bele, de a legtöbb örök érvényű. Ezeket a dolgokat eddig nem foglaltuk össze. Remélem, ez a könyv segíteni fog neked abban, hogy az értékesítési kommunikációd hatékonyabb legyen, és több pénzt keress.

Rengeteg tréning után látjuk azt is, hogy a tréningek ellenére a rossz szokásoktól nehezen szabadulnak az értékesítők. Néha fontos lehet, hogy tanácsadásban felkérj valakit, aki ott ül melletted, és menet közben kijavít!


Az értékteremtés művészete

Rendeld meg most!