MLM Hazugságok - könyv és online tanfolyam

MLM Hazugságok - online tréning

„Nem a hálózatokkal van a gond elsősorban, hanem az emberekkel! Másodsorban az elavult hálózatokkal.”

Kasza Tamás
A bajnokok trénere. Lezárási specialista. Bestseller író. Nemzetközi tréner. Előadóművész.

És ahogyan Lao Ce írta már sok száz évvel ezelőtt:

„Csak a döglött hal úszik az árral.”

MLM Hazugságok - könyv

A könyv nyomtatott formában 10.000 Ft-ért, míg PDF-ben pedig 5.000 Ft-ért rendelhető.

Különleges akció

Ha most megrendeled a nyomtatott könyvet, akkor vele együtt az online tanfolyamot is megkaphatod 50%-os kedvezménnyel 100.000 Ft + ÁFA helyett 50.000 Ft + ÁFA áron.
Jelezd a megjegyzés rovatban, hogy kéred a tanfolyamot is a nyomtatott könyvhöz.

Te is lehetsz sikeresebb!

MLM Hazugságok könyv

Részlet a könyvből:

Bevezetés

Az MLM-et – mint minden dolgot – lehet jól csinálni és rosszul csinálni. Attól, hogy valahová oda van írva, hogy MLM, még nem biztos, hogy azt úgy csinálják, ahogy kéne, hogy csinálják. Ezért ebben a könyvben olyan adatokat szeretnék átadni neked, amiről korábban soha nem gondoltam volna, hogy bele fogjuk rakni egy könyvbe, vagy képzésbe. Viszont olyan szinten „felidegesítettek” páran minket azzal, hogy nem mondhattunk ki bizonyos dolgokat, vagy MLM neveket, és hogy ezt ne csináljuk, meg azt ne csináljuk, hogy eldöntöttem, hogy akkor tartunk egy napot ebben a témában. Ez megtörtént. Ebből írtuk meg ezt a könyvet.

Gondoljunk bele abba, hogy mi történik, ha valaki elkezd MLM-ezni, és rossz tanácsokat kap. Bevásároltatják, mert mondjuk olyan MLM cégbe lép be, ami befektetéseken keresztül pilóta játékot csinál. Ekkor ugye több millió forintja oda fog veszni. Én személyesen ismerek embereket, akik több millió forintot ráköltöttek úgy MLM rendszerekre, hogy az nem jött vissza. Viszont ez nem azt jelenti, hogy az MLM rendszerekkel volt a baj. Lehet, hogy azzal is baj volt, de az akkor már a rendőrségnek az ügye. De biztos vagyok benne, hogy 50 ezer forintnál – amennyibe ennek a képzési napnak az anyaga kerül – többet ráköltöttek emberek cégekre, amik még mindig nem indultak be, vagy már meg is szűntek.

Ezeket az információkat úgy raktuk össze, hogy a tudásunk legjavát adjuk neked. Ezen a képzési napon voltak meghívott előadók, akik MLM-eztek. A teljes napról készült felvételt meg lehet vásárolni és meg tudod őket hallgatni. Én pedig elmondom, hogy hogyan kerültem bele abba, hogy képezzem az MLM-eseket. Ettől függetlenül neked kell eldöntened azt, hogy elhiszed-e nekünk azt, amiről írunk. Te fogsz belőle pénzt csinálni, vagy nem. Úgyhogy ez teljesen a te felelősséged. Akár azt is mondhatod, hogy szerinted nem így van. Hidd el, 26 év tapasztalatából mondva, hogy be fog bizonyosodni, hogy igazunk van.

Annyit el tudok mondani, hogy ha én ártani akarok egy MLM-nek, akkor tudok ártani. Sőt, konkrétan volt olyan MLM hálózat, amit egy e-maillel kinyírtam. Úgy, hogy nem akartam. Kiküldtem egy emailt és 2 hónapon belül az az MLM cég megszűnt létezni Magyarországon. Nem róluk küldtem ki azt az emailt. Ez egy nagyon érdekes folyamat volt. Ezt a VIP extra ügyfeleknek majd elmesélem, mert durva történet, és nem ide való most. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy egy kés az kétélű fegyver. Tudsz vele ételt vágni és jól lakni, de meg is tudsz vele ölni valakit. És ha profi vagy a használatában, akkor mind a kettőt tudod csinálni, de természetesen csak a jóra használod. Tehát ezt az anyagot úgy akarom átadni neked, hogy jóra használd. Viszont ha most keresel MLM-et és azon gondolkozol, hogy hová csatlakozz, akkor ezekkel az adatokkal biztos lehetsz benne, hogy meg tudod állapítani azt, hogy az az illető, aki megkeres téged, az profi vagy nem. Illetve rengeteg embert tudunk ajánlani, akik különböző videókon nyereségeket mondtak. Ennek a napnak az előadói is ilyenek, akikhez hogyha csatlakozol, akkor biztos, hogy tudsz sikereket elérni.

Az online tanfolyamon pedig visszanézheted ezt az MLM napot!


MLM Hazugságok - könyv és online tanfolyam

Ez a könyv és az MLM Hazugságok adatainak begyakorlást segítő online tanfolyam el tud téged indítani azon az úton, amin mindig is haladni akartál, hogy elegendő pénzt tudj keresni a céljaid megvalósításához.

Rendeld meg most elővételben!

Veheted karácsonyi ajándéknak is!